I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Vacatures

Open sollicitatie bij The COW company

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een leuke functie, maar staat er geen passende vacature tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie, wellicht hebben we toch een plek voor je!

Over The COW company

The COW company bedenkt, produceert en levert relatiegeschenken ter promotie van de producten van hun klanten. De producten zijn veelal custom made relatiegeschenken, geproduceerd in het Verre Oosten. Deze importeren we zelf via ons eigen kantoor in Hong Kong, maar we leveren ook de meer gebruikelijke artikelen als een pen, sleutelhanger, enz. In dit proces staat de klant en haar doelstellingen centraal! Wanneer onze relatiegeschenken zorgen voor een omzetverhoging bij onze klanten, is onze missie geslaagd.

Ons team

Onze mensen kenmerken zich door hun creativiteit, gedrevenheid, ondernemingszin en collegialiteit. Zij moeten de klanten centraal stellen en niet bang zijn voor verantwoordelijkheid. Tenslotte zoeken we mensen die zichzelf voortdurend willen ontwikkelen en willen leren.

We werken met een gezellige sfeer in een geweldige omgeving!

Solliciteer direct!

  • Voeg hier je CV bij in doc-, docx-, of pdf-formaat
  • Voeg hier je motivatiebrief bij in doc-, docx-, of pdf-formaat

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?