Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar wegens een storing. Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze excuses voor het ongemak!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Nieuws

marketing & communicatie stage

Marketing & communicatie stagiair gezocht

Voor de volgende stageperiode hebben wij ruimte voor een stagiair op onze afdeling Marketing & Communicatie.

Dit betreft de volgende taken:

 • Het schrijven van teksten voor cases, nieuwsberichten en persberichten.
 • Je ondersteunt de afdeling Marketing bij het opzetten en uitwerken van acties.
 • Het onderhouden van social media.
 • Het verzorgen van zowel online als offline advertenties.
 • Je levert een bijdrage aan verschillende mailingen en websites.
 • Het schrijven van SEO-teksten ter verbetering van de websites.

The COW company is een bedrijf in relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij richten ons voornamelijk op custom made geschenken die in o.a. China geproduceerd worden. Daarnaast hebben verschillende webshops in gespecialiseerde producten, zoals bedruktemokken.nl, bedrukteballen.nl en promo-tassen.nl.

Wij zijn een leuk bedrijf, een groeiend bedrijf, de taken zijn uiteenlopend en het team is enthousiast!
Er hebben al veel studenten van Windesheim bij ons stage gelopen op verschillende afdelingen. En sommigen hebben inmiddels een dienstverband bij ons!

Heb jij interesse in deze marketing- & communicatiestage?
Stuur dan je sollicitatie naar office@cow.nl t.a.v. Femke Witte.


Van den Bosch nieuw bestuurslid PPP

Tijdens de ALV van Platform Promotional Products in Arnhem is directeur Lex van den Bosch benoemd tot nieuwe bestuurder. Hij neemt binnen de PPP de rol van CSR-lid op zich. Continue reading


the cow company

De stokpaardjes van the COW company

Lex van den Bosch is onlangs met een artikel in het PromZ magazine verschenen. Hierin is o.a. te lezen dat hij ‘hoopt dat bedrijven, nu ze weer wat financiële ruimte hebben, bij de inkoop van promotionele producten meer aandacht gegeven aan compliance en met name ook social compliance’. Continue reading


iso 26000

Zelfverklaring ISO 26000

Omdat the COW company het belangrijk vindt bij te dragen aan duurzame ontwikkeling, heeft het bedrijf zich  in 2018 gecommitteerd aan de ISO 26000 norm. ISO 26000 is een internationale richtlijn voor het implementeren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in een organisatie. Deze richtlijn geeft handvatten om organisaties te steunen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid ‘op maat’ in te vullen.

Op het publicatieplatform ISO 26000 heeft the COW company zijn zelfverklaring (openbaar) gepubliceerd met een link naar een verslag waarin te lezen is hoe the COW company het MVO heeft geïmplementeerd volgens de 7 kernonderwerpen:

 1. Behoorlijk organisatorisch bestuur
 2. Rechten van de mens
 3. Arbeidsomstandigheden
 4. Milieu
 5. Eerlijk zaken doen
 6. Consumentenaangelegenheden
 7. Maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling

Daarnaast ook toelichting op de implementatie volgens de 7 principes vanuit sociaal verantwoord gedrag:

 1. Verantwoordingsplicht
 2. Transparantie
 3. Ethisch gedrag
 4. Achting voor de belangen van de belanghebbenden
 5. Achting voor de wet
 6. Eerbiediging van de internationale gedragsnormen
 7. Eerbiediging van de mensenrechten

De zelfverklaring the COW company inzien? http://cow.nl/ZelfverklaringNEN-ISO260002010.pdf


promotionele kansen 2018

Promotionele kansen voor het jaar 2018

Ook voor dit jaar hebben we alle promotionele kansen weer op rij gezet. Op welke gebeurtenis springt u in? Om u om weg te helpen, hebben we bij een groot deel van de bijzondere dagen ideeën gegeven. Weten aan welk passend product wij denken? Klik dan op de dag zelf en laat u inspireren. Promotionele kansen genoeg! Continue reading


Feestelijke uitreiking van het CSR-certificaat

Marijke van Hoorne, directrice van het Platform Promotional Products, heeft het CSR-certificaat (Corporate Social Responsibility) uitgereikt aan the COW company tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Hofvlietvilla. Continue reading


kerstpakket

6 tips bij het kiezen van een kerstpakket

6 bruikbare tips die u helpen bij de keuze van een geschikt kerstpakket dat past bij uw bedrijf of organisatie! Continue reading


druktechnieken

Druktechnieken bij relatiegeschenken

Het bedrukken van promotionele artikelen, zoals bijvoorbeeld relatiegeschenken en gifts is zeer gebruikelijk. Dit komt omdat het bedrukken van relatiegeschenken met uw bedrijfsnaam, logo en/of slogan zorgt voor een hogere naamsbekendheid. Maar, welke druktechnieken zijn er eigenlijk?

Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor relatiegeschenken, zodat bijna alle soorten relatiegeschenken kunnen worden bedrukt. Hieronder lichten we de meest gebruikte druktechnieken toe.


Relatiegeschenken bedrukken? Dat kan met de volgende bedrukkingsmogelijkheden:

Borduren
Borduren geeft een luxe uitstraling, maar is minder geschikt voor lichte en waterdichte stoffen. Daarnaast is er om te borduren ruimte nodig om ”in te spannen”. Dat kan bijvoorbeeld niet op de borstzak van een overhemd. Borduren is wel mogelijk op kleding van textiel en katoen, of kleding waar enige ‘rek’ in zit.

bedrukkingsmogelijkheden

Lasergravure
Een druktechniek die perfect is voor technische weefsels. Met een computergestuurde laser kunnen producten zonder risico op beschadiging tot in de kleinste details worden gegraveerd. Deze druktechniek kan alleen worden toegepast op synthetische weefsels en heeft de mogelijkheid om over naden te bedrukken.

bedrukkingsmogelijkheden

Tampondruk
Een van de meest bekende druktechnieken is toch wel de tampondruk. Zowel ronde als vlakke en holle relatiegeschenken kunnen met de tampondruk tot in detail worden bedrukt. Tampondruk gaat zo in zijn werk: door middel van het belichten van een cliché (een metalen plaatje met kunststof coating), wordt het ontwerp op film leesbaar gemaakt in het cliché. Dan wordt er een rakel met inkt overheen geplaatst waardoor het cliché gevuld wordt met inkt. De tampon wordt op het cliché geperst en neemt de inkt op.

bedrukkingsmogelijkheden

Zeefdruk
Naast de tampondruk is de zeefdruk een van de meestgebruikte vormen van bedrukken. Bij zeefdruk wordt een met polyester of gaas voorgespannen zeefdruk ‘ramen’ ingestreken met een lichtgevoelige laag. Door middel van een film en belichting wordt een drukbeeld aangebracht in het drukraam. De zeefdruk is een zeer populaire vorm van bedrukken, omdat het toegepast kan worden op veel materialen. Vooral voor het bedrukken van textiel- en kledingproducten is de zeefdruk echt een uitkomst. Een mooi resultaat is met het gebruik van de zeefdruk gegarandeerd.

bedrukkingsmogelijkheden

Doming
Laat u uw product bedrukken met doming, dan kiest u voor duurzaam en opvallend. Ideaal voor personalisatie van uw producten. Domingprint is krasvast en bestand tegen verkleuring. Een ideale bedrukkingsmethode voor veelgebruikte producten. Dit komt omdat de domingsticker voorzien is van een transparante harslaag.

bedrukkingsmogelijkheden

Transferdruk
De transferdruk wordt vooral gebruikt bij textielbedrukking. Met inkt wordt de kleur in spiegelbeeld op een vel papier aangebracht. Nadat het vel op een polyesterstof is gelegd, worden deze onder druk en hitte samengesmolten. Transferdruk is geschikt om meerdere logo’s en PMS-kleuren mee te laten bedrukken.

Embossing
Een minder gebruikte druktechniek, maar zeker niet de minste. Een embossing geeft een opvallend 3D-effect aan uw producten. Embossing is geschikt voor waterdichte kleding maar niet voor de kleur wit. Voor embossing wordt er gebruik gemaakt van een vorm die hard op een product wordt gedrukt. Op de foto is een drukmachine te zien. Aan de onderkant van de pers zit een gouden plaatje met de vorm van de gewenste bedrukking. Dit plaatje wordt dus hard tegen het te bedrukken product gedrukt, met een prachtig resultaat!

Sublimatie
Sublimatie maakt gebruik van een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. Sublimatie wordt gebruikt om een print als het ware “in te bakken” in de oppervlakte van het materiaal zelf. Hiervoor wordt hittegevoelige inkt gebruikt, welke zich vermengt met het (speciaal gecoate) materiaaloppervlak. Het resultaat is een heldere, levendige full-colour print die kras- en wasbestendig is. Sublimatie kan alleen worden toegepast op polyester items, mokken en witte of lichte kleuren.


Voor het bedrukken van mokken zijn er specifieke druktechnieken

UV High Gloss
Dit is een soort zeefdruktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van UV inkten. Dit levert heldere kleuren en een kwalitatief hoogwaardige druk op. Een beperking hierbij is dat het niet toepasbaar is op elke positie.

Glass
Weer een zeefdruktechniek voor alle glasproducten. De techniek maakt de druk vaatwasbestendig, maar er wordt wel aanbevolen om de artikelen met de hand af te wassen.

Sublimatieprint
Sublimatie maakt gebruik van een chemisch proces waarbij een stof van vaste fase direct overgaat naar gasvormige fase. Voor bedrukking van materialen of producten, wordt sublimatie gebruikt om een print als het ware “in te bakken” in de oppervlakte van het materiaal zelf.

Ceramic inprint
Een directe zeefdruk die zorgt voor een vaatwas-proof product en een krasbestendige decoratie. Deze druk is mogelijk op alle keramiek en porseleinen producten. Helaas zijn voor deze druk de kleuren cyaan en magenta geen optie.

Wilt u weten welk van deze druktechnieken het best bij uw relatiegeschenk past? Neemt dan contact met ons op voor de mogelijkheden!


Page 1 of 6123...Last

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?