Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Jute tassen voor Alpro Foundation

jute tassen

Jute tassen voor Alpro Foundation

Het milieu koesteren is voor veel Nederlanders van groot belang. De aarde minder belasten kan onder andere door plantaardige ingrediënten te gebruiken en zo de CO2 uitstoot terug te dringen. De Alpro Foundation zet zich in voor deze zaak en deelde op 10 oktober 2013 op vier plaatsen in het land jute tassen a la Mystery bags uit.

Maaltijd in een jute tas!

The COW company maakte in samenwerking met simplyPR deze jute tassen, welke werden gevuld met plantaardige ingrediënten. De ontvangers konden zo heerlijk verantwoorde diners voor vier personen klaarmaken. Bovendien maakten zij kans op een 4-daagse reis naar Spanje, Frankrijk of Italië.

Jute tassen zijn momenteel helemaal in en wij waren blij dat we deze kwalitatief goede tassen mochten produceren. Ook voor ons is het milieu namelijk zeer belangrijk en milieuverantwoordelijk ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

Leuke tas? Leuk ontwerp? Wij kunnen een dergelijk product ook zo maken, exact naar uw wensen! Vul onderstaand offerteformulier in en we helpen u verder!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?