Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Goed gemutst met het Hoedje van Papier

hoedje van papier

Goed gemutst met het Hoedje van Papier

1-2-3-4, hoedje van papier!

1-2-3-4, hoedje van papier! Op de eerste wandeldag van de Plus Wandel4Daagse in Alkmaar zijn hoedjes van papier uitgedeeld. Alle wandelaars kregen een nylonhoedje van het Noordhollands Dagblad; te gebruiken bij zonovergoten momenten, maar het hield de deelnemers ook droog tijdens een bui!

Holland Media Combinatie een paar duizend stuks bij the COW company besteld. Dat de hoedjes goed in de smaak vielen, bleek wel bij de fotowedstrijd van het Noordhollands Dagblad. Er werden bijna 200 foto’s ingezonden door de wandelaars! De leukste inzending mét hoedje werd beloond met een hotelarrangement.

De Plus Wandel4Daagse wil zich onderscheiden van de al bestaande vierdaagsen. Dagelijks wordt in de omgeving van Alkmaar een unieke route gelopen met verschillende start- en finishplaatsen.  Plus Wandel4Daagse wil niet de grootste zijn, maar wil een onderscheidende vierdaagse aanbieden.

Benieuwd geworden naar een hoedje van papier en dan wel in uw eigen smaak? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte! Wij helpen u graag verder.

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?