Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Het nut van relatiegeschenken


Uw relatiegeschenk als ultiem visitekaartje

Uw klanten of zakenrelaties bedanken voor hun vertrouwen op een bijzondere manier: dat kan met een gepersonaliseerd en uniek relatiegeschenk. Met een dergelijk bedankje laat u bovendien meteen uw visitekaartje voor langere tijd bij de ontvanger achter. Ruim driekwart van de ontvangers van een relatiegeschenk houdt het cadeau namelijk meer dan een half jaar in zijn of haar bezit.

 Kortom, het nut van relatiegeschenken is groot!

Dure zendtijd op de televisie inkopen is daarmee ook helemaal niet meer nodig. Promotionele artikelen bereiken op een dag een groter publiek dan radio- of televisiereclames. Onderzoek toont bovendien aan dat 57% van de ontvangers van een giveaway zich de merknaam kan herinneren en daar blijft het niet bij. De helft van de ondervraagden zou het bedrijf waar zij een relatiegeschenk van hebben gehad, ook aanraden bij anderen.

Voor iedere bedrijfsideologie is een ander promotieartikel geschikt. Toch zijn er ook diverse relatiegeschenken met gegarandeerd succes in iedere branche. Een goed voorbeeld is de reclamepen. Eerder werd berekend dat een pen zeven keer in andere handen terecht komt en dagelijks wordt gebruikt. Zo vergaart u in korte tijd meer naamsbekendheid.

Kortom, het uitdelen van originele relatiegeschenken is niet enkel attent, maar ook goed voor uw bedrijf zelf. The COW Company helpt u graag bij het ontwerpen en vervaardigen van zulke bijzondere relatiegeschenken. Ons bedrijf is al meer dan twintig jaar in deze branche actief en onze medewerkers bezitten allen de nodige kennis.


Feiten van relatiegeschenken

Wist u dat:

  • Ruim de helft van de ondervraagden uit een onderzoek van BMPA vaker een relatiegeschenk zou willen ontvangen? (Bron: BMPA research 2013)
  • De helft van de ondervraagden uit een onderzoek van de GWW het bedrijf waarvan hij een relatiegeschenk ontving aan zou raden? (Bron: GWW Germany 2011)
  • USB-sticks het langst door de ontvangers worden gebruikt? (Bron: BMPA research 2013)
  • Driekwart van de ondervraagden uit onderzoek van PPAI na twee jaar zich nog kon herinneren van welk bedrijf hij een relatiegeschenk ontving? Ook het product en de boodschap zaten nog vers in het geheugen. (Bron: PPAI research 2009)
  • Het relatiegeschenk van de ondervraagden uit het onderzoek van de GGW dagelijks gebruikt wordt? (Bron: GGW Germany 2011)
  • Vrijwel geen van de ondervraagden uit het onderzoek van BMPA een relatiegeschenk geldverspilling vindt? (Bron: BMPA research 2013)
  • Ontvangers voornamelijk nuttige producten zoals pennen en kalenders houden? (Bron: ASI onderzoek)

Hulp bij uw gepersonaliseerde relatiegeschenken?

Vraag ons team geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!Gratis Advies