Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen hier: https://cow.nl/aangepaste-openingstijden-rondom-feestdagen/

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Hamamdoek aan huis als zomergroet

Hamamdoek aan huis als zomergroet

Hamamdoek aan huis als zomergroet

Of wij een hamamdoek konden produceren en deze samen met een begeleidende brief op individuele adressen binnen én buiten Europa konden bezorgen. Nou en of! Ravas wilde haar personeel bedanken, als waardering voor de creativiteit en flexibiliteit die de bijzondere thuiswerkverplichting met zich meebracht.

Zo gezegd, zo gedaan. Daar gingen alle hamamdoeken in de huisstijl van Ravas! Net voordat de zomerperiode begon, ontving elke medewerker op zijn huisadres het passende, zomerse cadeau met zomergroet in briefvorm. Medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk én de USA zijn blij gemaakt met een hamamdoek!

Ravas hamamdoekenRAVAS produceert en distribueert weegsystemen geïntegreerd in handpalletwagens en verschillende trucks.

Wil jij nou ook een relatiegeschenk cadeau doen aan je relaties en op individuele adressen laten bezorgen? Wij staan te springen!

Roep om inspiratie

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?