Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

De werkkostenregeling is verruimd!

werkkostenregeling verruiming

De werkkostenregeling is verruimd!

De werkkostenregeling (WKR) is namelijk verruimd. Dat betekent dat werkgevers hun werknemers meer belastingvrij kunnen geven in de vorm van bijv. een kerstgeschenk, thuiswerkpakket of relatiegeschenk!

Hoe werkt de werkkostenregeling?
Via de WKR kun je als werkgever een vergoeding geven aan je werknemer, zonder hiervoor loonheffing te betalen. Dat is mogelijk, zolang je als werkgever binnen de Vrije Ruimte blijft. (Vrije Ruimte betekent de ruimte die je hebt als werkgever, om vergoedingen onbelast te geven). Die Vrije Ruimte is sinds kort verhoogd. Meer ruimte voor een (extra) beloning dus!

Vrije Ruimte
Waar je als werkgever eerst een Vrije Ruimte had van 1,7% voor de eerste € 400.000,- van de loonsom per werkgever, is dit nu verhoogd naar 3%. Let op: deze verhoging is tijdelijk en alleen van toepassing op 2020. Voorbeeld: bij een loonsom van € 400.000,- kon je voorheen € 6.800,- onbelast beschikbaar stellen (1,7%), maar nu wel € 12.000,- (3%). Dat is een behoorlijke verhoging!

Met deze tijdelijke verruiming van de werkkostenregeling, is het mogelijk om (aan het eind van het jaar) je werknemers extra waardering te geven. Heb jij al nagedacht over het eindejaarsgeschenk?

werkkostenregeling verruiming

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?