Donderdag 13 mei zijn we niet geopend i.v.m. Hemelvaartsdag. Vrijdag 14 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Custom made picknickkleed

Custom made picknickkleed

Custom made picknickkleed

Een prachtig custom made picknick kleed bedrukt met eigen ontwerp. Een speciaal zomergeschenk voor de medewerkers van Ons Tweede Thuis.

Naar aanleiding van het Van Gogh picknickkleed kwam Ons Tweede thuis bij the Cow company terecht voor een custom made picknickkleed.

Ons Tweede huis biedt begeleiding aan mensen met een beperking. Één van hun cliënten heeft het prachtige kunstwerk op het Picknickkleed gemaakt. Dit kunstwerk had Ons Tweede huis ook op een schilderij gedrukt. Zij hadden de keuze uit meerdere kunstwerken, daarbij is de keuze gevallen op dit prachtige kleurrijke ontwerp.

Het custom made picknickkleed is ontwikkeld als zomergeschenk voor de medewerkers van Ons Tweede Thuis. Het picknickkleed is op te vouwen tot een klein pakketje en is hierdoor makkelijk mee te nemen.

Wilt u ook een zomersgeschenk voor uw medewerkers of relaties. Denk eens aan een prachtig custom made picknickkleed. Te bedrukken met elk gewenst ontwerp. Een custom made picknickkleed is realiseerbaar bij een minimum aantal van 2.500 stuks.

Ons Tweede Huis picknickkleed

 

Ons Tweede Huis picknickkleed

Ons Tweede Huis picknickkleed

Ook een kleed of ander product geheel naar eigen wens laten bedrukken? Vul dan het offerteformulier hieronder in, we helpen u er dan mee verder!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?