Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen hier: https://cow.nl/aangepaste-openingstijden-rondom-feestdagen/

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Bedrijfskleding vernieuwen voor North Sea Lubricants

Bedrijfskleding vernieuwen voor North Sea Lubricants

Bedrijfskleding vernieuwen voor North Sea Lubricants

Bij the COW company kregen we al een aantal jaren geleden een bestelling binnen voor bedrijfskleding voor Nederlandse olieleverancier North Sea Lubricants. Dit jaar kregen we wederom een bestelling voor dezelfde producten, namelijk polo’s en caps. Maar dan in een nieuw jasje!

Het oliebedrijf koos ervoor om na een paar jaar de voornamelijk witte shirts en petten toch te veranderen, aangezien op wit elke vlek zichtbaar is. Helemaal wanneer je met olie werkt, is een donkerdere kleur wellicht een beter idee, dachten ze bij het bedrijf. Slimme keuze! Die keuze maakte dat we in samenspraak met North Sea Lubricants polo’s en caps hebben ontworpen. We hebben 2 ontwerpen aangeleverd, waarvan het gekozen ontwerp te zien is in deze case!

Hoe de kleding voorheen was? 👇🏾

Bedrijfskleding

North Sea Lubricants liet in beide jaren petten en poloshirts borduren én bedrukken. Een mooie combinatie waarbij het belangrijkste naar voren komt, namelijk het logo en de slogan. De producten zijn helemaal in de huisstijl: blauw met geel. De nieuwe pet is gedecoreerd met het logo op de voorzijde en ook nog een kleinere versie ervan op de achterzijde. Zo is het personeel van alle kanten herkenbaar. Bij de polo’s is het juist andersom: het logo staat klein op de borst en in het groot achterop. Niet te missen!

De nieuwe bedrijfskleding is minder gevoelig voor vlekken én straalt de huisstijl net zo goed, misschien nog wel beter, uit! 👇🏾

Bedrijfskleding

Kleding bedrukken, maar dan uit voorraad? Bekijk onze kleding webshop! Herkenbare bedrijfskleding helemaal naar eigen ontwerp? Laat ons u helpen!

Roep om inspiratie

 

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?